Kivijalkakauppamme

Ihanat Kurvit liike sijaitsee Iisalmen keskustassa torin laidalla kauppakeskus Torikulmassa osoitteessa Satamakatu 10-12. Sisäänkäynti liikkeeseen on kadulta torin puolelta. Meillä on yhteinen sisäänkäynti vaateliike Zannan kanssa.

Liikkeessämme voit sovittaa tuotteita kaikessa rauhassa. Tilavat sovitustilat ja asiantunteva palvelu tekevät alusasun valinnasta helppoa ja miellyttävää.

Voit myös varata henkilökohtaisen sovitusajan liikkeen aukioloajan ulkopuolelle ma-pe 7-10 ja 17-19, la 8-10 ja 14-16.

Yhteystiedot

Liike sijaitsee kauppakeskus Torikulmassa aivan Iisalmen keskustassa torin vieressä Satamakadulla. Ihanilla Kurveilla ja vaateliike Zanna fashionilla on yhteinen sisäänkäynti suoraan kadulta. Samalla kuin hankit uudet alusasut, voit tehdä vaate ja kenkäostoksia Zannasta.

Ihanat Kurvit Ky

Satamakatu 10-12
74100 Iisalmi
(käynti kadulta torin puolelta)

Puhelin:
044 081 4828

Sähköposti:
asiakaspalvelu@ihanatkurvit.fi

y-tunnus: 1079610-2

Yrittäjä: Katri Antila

Aukioloajat

Maanantai–Perjantai klo 10–17

Lauantai klo 10–14

Henkilökohtainen palvelu aika varauksella

Maanantai – Perjantai klo 7-10 ja 17-19

Lauantai klo 8-10 ja 14-16.

Alusasujen erikoisliike Ihanat Kurvit

Ihanat Kurvit on yli 20 -vuotta toiminut Iisalmen keskustassa. Laadukkaat tuotteet ja asiakasta kunnioittava palvelu on meille sydämen asia.

Valikoimastamme löytyy alusasuja kaikenkokoisille kurveille.

Miten minusta tuli rintaliivikauppias?

Sattuma tai kohtalo tuo elämäämme vaihtoehtoja joista meidän tulee valita. Minun kohdallani yksi sattuma oli piipahdus Ihaniin Kurveihin eräänä tammikuisena päivänä 2014. Koskaan aiemmin en ollut käynyt Ihanat Kurvit liikkeessä.

Yrittäjän työhöni liittyen kyselin innokkaana silloiselta Ihanien Kurvien yrittäjältä kaikenlaisia yrittäjyyteen ja yritykseen liittyviä asioita. Oli aina mielenkiintoista kuulla myös muiden yrittäjien tarinoita ja kokemuksia.

Siinä keskustelun lomassa hän kertoi, että hän mielellään jäisi jo eläkkeelle, jos vain sopiva jatkaja yritykselle löytyy. Hän kysyi myös mitä minä teen.Tästä seurasi minulle ajatus että ”ei kai hän tarjoa yritystään minulle?” ja samaan hengenvetoon ”ei minusta tähän ainakaan olisi!”.

Halusin kuitenkin auttaa häntä ja kerroin, että minulla on tiedossa henkilöitä, jotka haluavat yrittäjiksi ja heistä voisi mahdollisesti löytyä kiinnostunut ja sopiva henkilö ostamaan yrityksen. Tämä ajatus mielessäni lähdin töihin. Mutta työillan päätteeksi tuli ajatus, kuin tähti yön siniseltä taivaalta ”Miksi en minä?”

Sinä yönä uni ei meinannut tulla. Kaksi viikkoa asiaa puntaroin,punnitsin ja päätin soittaa. Kerroin hänelle, että voisin mahdollisesti olla kiinnostunut ostamaan yrityksen. Siitä alkoi tutustuminen yritykseen, suunnittelmien ja laskelmien tekeminen,rahoitusneuvottelut, hintaneuvottelut jne.

Kun kaikki käytännön asiat näyttivät järjestyvän ja olin pohtinut mielessäni kaikki pahimmatkin skenaariot, tein päätöksen mennä töihin liikkeeseen muutamaksi kuukaudeksi. Työskentely yrityksessä ja uusien asioiden opetteleminen vahvisti tunnetta ostaa yritys.

Niin minusta tuli 1.8.2014 Ihanien Kurvien yrittäjä.

Yritys on perustettu 2.4.1997. Ihanien Kurvien tarina jatkuu …

Missiomme

Alusasu on muutakin kuin vaate. Alusasu on kuin toinen ihomme. Se voi antaa meille voimaa ja enrgiaa, lämpöä ja pehmeyttä sekä iloa ja kauneutta. Oikeankokoinen ja tilanteseen sopiva alusasu voimaannuttaa. On siis tärkeää tiedostaa mitä laittaa aamulla iholle, lähelle sydäntä ja vaatteiden alle. Laadukas ja oikean kokoinen alusasu on aina kaunis kantajansa päällä.

Autamme asiakkaitemme valitsemaan häntä voimaannuttavan ja hyvinvointia tuovan alusasun.

Arvomme

  1. Kunnioitamme asiakkaan yksilöllisiä tarpeita – kuuntelemme asiakkaan tarpeet isoilla korvilla ja lämpimällä sydämellä
  2. Sitoudumme asiakkaan hyvinvointiin ja voimaannuttamiseen – sopivan ja oikean kokoisen tuotteen valinta kuhunkin tilanteeseen
  3. Arvostamme asiakkaiden sitoutumista yritykseemme ja iloitsemme heidän hyvinvoinnista – kanta-asiakas edut
  4. Luomme kestävää kehitystä ympäristöön toimillamme – laadukkaat tuotteet, oikean tuotteen valinta (käyttöön ei kaappiin)kierrätettävät pakkausmateriaalit, lajittelu.
  5. Työyhteisön ja alueen hyvinvoinnin kehittäminen – yrityksen ja johtamisen kehittäminen, hyvät yhteistyökumppani suhteet, osallistuminen.

Tuotteemme

Arvostamme luotettavia tuotteiden valmistajia jotka toimttavat laadukkaita ja eettisesti valmistettuja tuotteita.

Laatu on hyviä materiaaleja, pitkän suunnittelu ja valmistus prosessin tuottamia hyvin istuvia liivimalleja ja toimitusten varmuutta.

Asiakkaamme

Asiakkaamme arvostavat henkilökohtaista palvelua ja sujuvaa asiointia. Asiakasrekisterimme avulla palvelumme on helppoa ja vaivatonta.

Parasta on se, kun löydämme yhdessä asiakkaan kanssa liivin, mikä saa auringon loisteen hänen kasvoilleen. Silloin tiedämme onnistuneemme .