Alushousuja on monenlaisia niinkuin on peppujakin. Vai kutsutko mielummin uloketta selän alapuolella takapuoleksi, pyllyksi tai kannikaksi? Monta nimeä niinkuin rakkaalla lapsellakin.

Jokainen meistä tietää millainen on päivä, kun on aamulla erehtynyt laittamaan vääränlaiset alushousut jalkaan. Tämä pätee myös epäsopiviin tai jo parhaat päivänsä nähneisiin rintaliiveihin>>

Voivatko alushousut olla mukavat, istuvat, kestävät ja oikeanmalliset? Kyllä voivat! Vuosien saatossa olet varmasti kokeillut monenlaisia ja -mallisia alushousuja kuten korkea housu, hipsteri, string tai shortsi ja päätynyt sitten malliin, mikä on sinulle sopivin.

Onneksi olkoon, sinulla on tiedossa malli ja todennäköisesti myös koko. Sinun tarvitsee valita vain väri. Perusvärit, musta, valkoinen ja puuteri ovat aina suosiossa alushousissa.

Valitse rohkeasti myös muita värejä. Värit antavat energiaa ja on aika kivaa ja tyylikästä, että rintaliivit ja housut täydentävät toisiaan. Kun valitset laadukkaat, rintaliivit kannattaa panostaa myös alushousuissa laatuun. Ne pitävät kuosinsa paljon kauemmin, kestävät pidempään ja ovat siten ekologiset.

Alushousut