hanien Kurvien lahjakortti on pakattu tyylikkääseen lahjarasiaan ja sen voi ostaa ja käyttää sekä verkkokaupassa että liikkeessä osoitteessa Satamakatu 10-12, Iisalmi. Lahjakortti on voimassa vuoden ostopäivästä. Verkkokaupasta lahjakortin ostaessasi voit valita toimitustavaksi joko postitse lähetettävän kirjelähetyksen tai noudon liikkeestä. Mikäli haluat lahjakorttiin valmiiksi kirjoitetun saajan nimen, mainitse se viestikentässä.

Lahjakortin kirjelähetykseen sisältyy kaksi taiteltavaa laatikkoa, itse lahjakortti, rusetti ja nauha. Laatikot avataan, taitellaan ja asetetaan sisäkkäin. Nauhan väriksi voi valita joko hopean, kullan tai punaisen, ja väritoiveen voi ilmoittaa viestikentässä. Huomioithan postin kuljetusajan, joka on yleensä 2-3 arkipäivää. Lahjakortti postitetaan samana tai seuraavana arkipäivänä.

Lahjakortti voidaan myös lähettää ostajan sähköpostiin PDF-tiedostona, jolloin lahjakortin voi tulostaa tai välittää eteenpäin lahjansaajalle. Tämä toimitustapa on vaivaton, ja lahjakortti toimitetaan automaattisesti kun tilaus on tehty ja maksettu:
(Huom! Tarkista roskapostikansiosi, jos tilaus ei näy saapuneissa)

Jos olet saanut lahjarasiaan pakatun lahjakortin ja haluat käyttää sen verkkokaupassa, ota meihin yhteyttä soittamalla 0440814828 tai lähettämällä viestin. Kerro lahjakortin ostopäivä, summa ja tarvittaessa saajan nimi. Annamme sinulle koodin, jota käytät ostosten maksamisessa. Verkkokaupassa lahjakortin summa tulee käyttää kerralla.

Lahjakortti