Ristiin menevät olkaimet, Anita DynamiX Star -urheiluliivi, musta, harmaa ja rose

87,00 

Anitan DynamiX Star -urheiluliivi ei jätä ketään kylmäksi! Tämä erittäin tukeva urheiluliivi on muotoiltu selästä ergonomisesti niin, että olkaimet menevät ristiin. Ristissä olevat olkaimet tuovat tukevuutta, mutta pehmeytensä vuoksi tuntuvat samalla myös mukavilta. Tämä erityislaatuinen olkainten muotoilu tekee liivien pukemisen ja poisottamisen helpommaksi verrattuna muihin takaa ristiin meneviin urheiluliiveihin. Olkaimet on kaiken lisäksi keskitetty niin, että liivi antaa erittäin hyvän tuen.

 

DynamiX Star -liivi on toppaamaton ja saumaton. Kupissa on hengittävä ja kosteutta iholta pois siirtävä materiaali. Olkainten pituutta säädetään poikkeuksellisesti etupuolelta. Näin olkaimia on helppo kiristää tai löysätä jopa kesken urheiluharjoituksen. Etupuolella oleva säätö mahdollistaa näiden liivien käytön halutessasi myös imetyksen aikana. Tämä urheiluliivimalli on erityisen suosittu mm. juostessa, ratsastaessa sekä tennistä pelatessa.

 

Lisätiedot

Lisätiedot

Rinnanympärys

70, 75, 80, 85, 90

Kuppikoko

A, B, C, D, E, F, G

Väri

Musta, Harmaa, Rose

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ristiin menevät olkaimet, Anita DynamiX Star -urheiluliivi, musta, harmaa ja rose”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *