Momentum urheiluliivi, Anita, perusvärit musta, valkoinen, desert

87,00 

Mikäli etsit sitä yhtä ja täydellistä urheiluliiviä, niin anna Anitan Momentumille mahdollisuus! Momentum-urheiluliivi on maailmanlaajuinen bestseller-tuote, eikä suotta. Sen saumaton muotoonprässätty kuppi ja korkealaatuinen materiaali pitää käyttäjänsä energisenä koko liikunta- tai urheilusuorituksen ajan.

 

Tämä kaaritueton ja erittäin mukava urheiluliivi hengittää mukanasi, sillä kupin sisäosa on hengittävää mikrokuitua, joka siirtää kosteutta pois iholta. Päällinen on metallisen hohtavaa korkean teknologian kangasta. Erilaisten urheilu- ja liikuntaharrastusten lisäksi Momentum-liivit ovat suosittuja myös vaelluksilla sekä fyysisesti vaativa työtä tekevillä, sillä liivit antavat maksimaalisen tuen.

 

Momentum-urheiluliivien kuppiosa on muotoon prässätty ja täysin sileä sekä saumaton. Liivit kiinnitetään takaa ja ne on helppo pukea päälle. Olkainosa on leveä ja pituus säädeltävissä. Kaikki Anita-tuotteet ja niiden osat on testattu ja todettu erittäin ihoystävällisiksi. Todisteena tästä on Anita-tuotteiden Oeko-Tex 100 standardin mukainen sertifikaatti.

Lisätiedot

Lisätiedot

Rinnanympärys

70, 75, 80, 85, 90, 95, 100, 65, 105

Kuppikoko

A, B, C, D, E, F, G, H

Väri

Musta, Desert, Valkoinen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Momentum urheiluliivi, Anita, perusvärit musta, valkoinen, desert”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *