Momentum urheiluliivi, Anita, perusvärit musta, valkoinen, desert

Toimitusaika: 3-14 päivä(ä)

Kuvaus

Mikäli etsit sitä yhtä ja täydellistä urheiluliiviä, niin anna Anitan Momentumille mahdollisuus! Momentum-urheiluliivi on maailmanlaajuinen bestseller-tuote, eikä suotta. Sen saumaton muotoonprässätty kuppi ja korkealaatuinen materiaali pitää käyttäjänsä energisenä koko liikunta- tai urheilusuorituksen ajan.


Tämä kaaritueton ja erittäin mukava urheiluliivi hengittää mukanasi, sillä kupin sisäosa on hengittävää mikrokuitua, joka siirtää kosteutta pois iholta. Päällinen on metallisen hohtavaa korkean teknologian kangasta. Erilaisten urheilu- ja liikuntaharrastusten lisäksi Momentum-liivit ovat suosittuja myös vaelluksilla sekä fyysisesti vaativa työtä tekevillä, sillä liivit antavat maksimaalisen tuen.


Momentum-urheiluliivien kuppiosa on muotoon prässätty ja täysin sileä sekä saumaton. Liivit kiinnitetään takaa ja ne on helppo pukea päälle. Olkainosa on leveä ja pituus säädeltävissä. Kaikki Anita-tuotteet ja niiden osat on testattu ja todettu erittäin ihoystävällisiksi. Todisteena tästä on Anita-tuotteiden Oeko-Tex 100 standardin mukainen sertifikaatti.