Alusasujen erikoisliike Ihanat Kurvit

Ihanat Kurvit on yli 20 -vuotta toiminut Iisalmen keskustassa. Laadukkaat tuotteet ja asiakasta kunnioittava palvelu on meille sydämen asia.

Valikoimastamme löytyy alusasuja kaikenkokoisille kurveille.

Miten minusta tuli rintaliivikauppias?

Sattuma tai kohtalo tuo elämäämme vaihtoehtoja joista meidän tulee valita. Minun kohdallani yksi sattuma oli piipahdus Ihaniin Kurveihin eräänä tammikuisena päivänä 2014. Koskaan aiemmin en ollut käynyt Ihanat Kurvit liikkeessä.

Yrittäjän työhöni liittyen kyselin innokkaana silloiselta Ihanien Kurvien yrittäjältä kaikenlaisia yrittäjyyteen ja yritykseen liittyviä asioita. Oli aina mielenkiintoista kuulla myös muiden yrittäjien tarinoita ja kokemuksia.

Siinä keskustelun lomassa hän kertoi, että hän mielellään jäisi jo eläkkeelle, jos vain sopiva jatkaja yritykselle löytyy. Hän kysyi myös mitä minä teen.Tästä seurasi minulle ajatus että ”ei kai hän tarjoa yritystään minulle?” ja samaan hengenvetoon ”ei minusta tähän ainakaan olisi!”.

Halusin kuitenkin auttaa häntä ja kerroin, että minulla on tiedossa henkilöitä, jotka haluavat yrittäjiksi ja heistä voisi mahdollisesti löytyä kiinnostunut ja sopiva henkilö ostamaan yrityksen. Tämä ajatus mielessäni lähdin töihin. Mutta työillan päätteeksi tuli ajatus, kuin tähti yön siniseltä taivaalta ”Miksi en minä?”

Sinä yönä uni ei meinannut tulla. Kaksi viikkoa asiaa puntaroin,punnitsin ja päätin soittaa. Kerroin hänelle, että voisin mahdollisesti olla kiinnostunut ostamaan yrityksen. Siitä alkoi tutustuminen yritykseen, suunnittelmien ja laskelmien tekeminen,rahoitusneuvottelut, hintaneuvottelut jne.

Kun kaikki käytännön asiat näyttivät järjestyvän ja olin pohtinut mielessäni kaikki pahimmatkin skenaariot, tein päätöksen mennä töihin liikkeeseen muutamaksi kuukaudeksi. Työskentely yrityksessä ja uusien asioiden opetteleminen vahvisti tunnetta ostaa yritys.

Niin minusta tuli 1.8.2014 Ihanien Kurvien yrittäjä.

Yritys on perustettu 2.4.1997. Ihanien Kurvien tarina jatkuu ...