Missiomme

Alusasu on muutakin kuin vaate. Alusasu on kuin toinen ihomme. Se voi antaa meille voimaa ja enrgiaa, lämpöä ja pehmeyttä sekä iloa ja kauneutta. Oikeankokoinen ja tilanteseen sopiva alusasu voimaannuttaa. On siis tärkeää tiedostaa mitä laittaa aamulla iholle, lähelle sydäntä ja vaatteiden alle. Laadukas ja oikean kokoinen alusasu on aina kaunis kantajansa päällä.

Autamme asiakkaitemme valitsemaan häntä voimaannuttavan ja hyvinvointia tuovan alusasun.

Arvomme

  1. Kunnioitamme asiakkaan yksilöllisiä tarpeita - kuuntelemme asiakkaan tarpeet isoilla korvilla ja lämpimällä sydämellä
  2. Sitoudumme asiakkaan hyvinvointiin ja voimaannuttamiseen - sopivan ja oikean kokoisen tuotteen valinta kuhunkin tilanteeseen
  3. Arvostamme asiakkaiden sitoutumista yritykseemme ja iloitsemme heidän hyvinvoinnista - kanta-asiakas edut
  4. Luomme kestävää kehitystä ympäristöön toimillamme - laadukkaat tuotteet, oikean tuotteen valinta (käyttöön ei kaappiin)kierrätettävät pakkausmateriaalit, lajittelu.
  5. Työyhteisön ja alueen hyvinvoinnin kehittäminen - yrityksen ja johtamisen kehittäminen, hyvät yhteistyökumppani suhteet, osallistuminen.

Tuotteemme

Arvostamme luotettavia tuotteiden valmistajia jotka toimttavat laadukkaita ja eettisesti valmistettuja tuotteita.

Laatu on hyviä materiaaleja, pitkän suunnittelu ja valmistus prosessin tuottamia hyvin istuvia liivimalleja ja toimitusten varmuutta.

Asiakkaamme

Asiakkaamme arvostavat henkilökohtaista palvelua ja sujuvaa asiointia. Asiakasrekisterimme avulla palvelumme on helppoa ja vaivatonta.

Parasta on se, kun löydämme yhdessä asiakkaan kanssa liivin, mikä saa auringon loisteen hänen kasvoilleen. Silloin tiedämme onnistuneemme .