Kaarituettomat rintaliivit

Kaarituettomia liivimalleja löytyy runsaasti monenlaisia, ja ne ovat aina mukavia päällä. Kaarituettomat liivit ovat elegantti ja miellyttävä valinta arkikäyttöön, mutta myös juhlaan. Vaikka nämä liivimallit ovat ilman kaaritukia, niin valikoimastamme löytyy myös hyvällä tuella olevia kaarituettomia liivejä, sillä niissä on panostettu kupin tukevuuteen.

Moni tuntee kaarituettomat liivit urheiluliivien puolelta, mutta valikoimaa löytyy aina upeisiin ja näyttäviin liiveihin sekä herkkiin pitsisiinkin. Parhaassa tapauksessa liivit ovat niin mukavat pitää, että niitä ei edes huomaa!

Kaarituellinen vai ilman kaaritukea oleva rintaliivi?

Minulta kysytään usein onko kaarituellinen vai ilman kaaritukea oleva rintaliivi parempi? Yleisesti ottaen molemmat vaihtoehdot ovat hyviä. Tärkeintä on, että rintaliivi on oikean kokoinen. Jokaisella meillä on oma tunne ja ajatus siitä kumpi on itselle sopivampi. Siihen tunteeseen on hyvä luottaa. Joskus on kuitenkin hyvä sovittaa myös uutta vaihtoehtoa ja mennä hieman tutun ja totutun ulkopuolelle ja kenties yllättyä iloisesti. Jos kaipaat esimerkiksi vahvaa tukea ja muotoilua, niin katso kaarituelliset rintaliivimme.