Kaarituellinen rintaliivi

Kaarituelliset rintaliivit ovat suosittuja niin arjessa kuin juhlassa, sillä ne luovat povelle kauniin muodon. Kaarituellisen liivin päätarkoitus on tukea povea, ja ne sopivat käytettäväksi useimpien erilaisten yläosien kanssa.

Kaaritukia valmistetaan erilaisista materiaaleista, mutta tyypillisimmin tuki on metallia. Kaarituellisen liivin tunnistaa kupin alaosaan ommellusta kaaresta. Kun sinulla on oikeankokoiset rintaliivit, niin kaarituet ovat huomaamattomat. Mikäli kaarituet painavat tai hiertävät, niin rintaliivit ovat väärän kokoiset.

Ihanien Kurvien verkkokaupasta sekä liikkeestä löydät laajan valikoiman erilaisia liivimateriaaleja sekä malleja. Liivejä valitessa kannattaa kiinnittää huomiota myös olkaimiin, sillä juuri sinulle sopivat olkaimet tukevat sekä tasapainottavat kokonaisuutta. Olemme mielellämme apunasi valitsemassa sinun käyttöösi sopivimmat kaarituelliset liivit!

Kaarituellinen vai ilman kaaritukea oleva rintaliivi?

Minulta kysytään usein onko kaarituellinen vai ilman kaaritukea oleva rintaliivi parempi? Yleisesti ottaen molemmat vaihtoehdot ovat hyviä. Tärkeintä on, että rintaliivi on oikean kokoinen. Jokaisella meillä on oma tunne ja ajatus siitä kumpi on itselle sopivampi. Siihen tunteeseen on hyvä luottaa. Joskus on kuitenkin hyvä sovittaa myös uutta vaihtoehtoa ja mennä hieman tutun ja totutun ulkopuolelle ja kenties yllättyä iloisesti. Jos kaipaat esimerkiksi erityisen leveitä ja pehmeitä olkaimia, niitä on useimmin ilman kaaritukea olevissa rintaliiveissä.